Työnohjaaja

TYÖNOHJAAJAKOULUTUS PSYKOTERAPEUTEILLE - PERHETERAPEUTEILLE JA MUILLE PSYKOTERAPEUTEILLE (60 op) 10.2.2017 - 15.12.2018 HELSINGISSÄ

Vuorovaikutusprosessien tutkimuskeskus.

Työnohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikille psykoterapeuteille riippumatta psykoterapiamuodosta ja viitekehyksestä. 60 opintopisteen koulutus antaa pätevyyden toimia työnohjaajana ja osallistua työnohjauksen hankkijoiden kilpailutuksiin. Koulutuksen hinta on 4200 e.

Lähipäivien ajankohdat ja muut tarkemmat tiedot

http://www.vuorovaikutus.fi/doc/tyonohjaaja2017k2018s.pdf

Koulutus antaa prosessimaisen oppimisen kautta välineitä yksilötyönohjausta, ryhmätyönohjausta, työryhmätyönohjausta,  työyhteisötyönohjausta ja kriisityönohjausta varten sekä yhteistyö- ja  johtajuuskysymyksiin. Osallistuja saa valmiuden toimia itsenäisenä  työnohjaajana omaa viitekehystä soveltaen tai laajentaen riippumatta  siitä minkälaisen psykoterapiakoulutuksen hän on suorittanut.

Koulutus toteutetaan kouluttajien ja osallistujien yhteisenä  oppimisprosessina. Koulutusjaksoilla opetellaan erilaisia tapoja  organisoida työnohjaajana asiakkaiden kanssa prosessoitavaa  työskentelyä. Tässä perheterapeuttien ja muiden psykoterapeuttien  työnohjaajakoulutuksessa tutkitaan lisäksi psykoterapia- ja  työnohjausprosessien eroja ja yhtäläisyyksiä. Koulutuksessa annetaan  tilaa yhtä lailla kouluttajien kuin osallistujien erilaisille lähestymistavoille.

Ystävällisin terveisin, kouluttajat

Jan-Christer Wahlbeck

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

psykologi, psykoterapeutti, vaativan erityistason  perheterapiakouluttaja, paripsykoterapiakouluttaja,  työnohjaajakouluttaja, johtajuuskouluttaja, kirjailija.

Jussi Onnismaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

dosentti, ohjausalan kouluttaja ja tutkija, työnohjaajakouluttaja,  johtoryhmien ja työyhteisöjen valmentaja, tietokirjailija.