Muut koulutukset

Muut koulutukset

Tällä sivulla on ratkaisukeskeskeisten kouluttajien ja koulutusyhteisöjen lähettämiä koulutusilmoituksia. Koulutukset ja tapahtumat eivät ole Ratkesin järjestämiä. Ilmoitukset ovat maksullisia. Voit lähettää vain www-sivuille tulevan aineiston laskutustietoineen osoitteseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ratkes ry ei vastaa näistä koulutuksista. Netti-iImoitus maksaa 180 euroa.

OULUN YLIOPISTO KOULUTTAA

Ratkaisukeskeinen kouluttajapsykoterapeuttikoulutus 2020-2022 OULU/HELSINKI

Koulutus antaa pätevyyden toimia kouluttajana, työnohjaajana ja koulutuspsykoterapeuttina ratkaisukeskeisissä psykoterapeuttikoulutuksissa.

Koulutuksen laajuus on 47 opintopistettä. Koulutuksessa on kolme osa-aluetta. Kliinisenä osaamistavoitteena on, että opiskelija tuntee syvällisesti ratkaisukeskeisen psykoterapian teoreettisen perustan sekä psykoterapia-alan. Pedagoginen osaamistavoite on, että opiskelija tuntee aikuisten oppimisen, kliinisen opettamisen ja työnohjauksen perustavat ilmiöt ja periaatteet. Tutkimustaidollinen osaamistavoite on, että opiskelija tuntee psykoterapiatutkimuksen keskeiset löydökset ja tutkimusmenetelmälliset lähestymistavat.

Kouluttajatiimi:
Peter Sundman (vastuukouluttaja), Krisse Lipponen ja Hilkka Putkisaari (työnohjaajat)

Lue lisää: https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/ratkeskouluttaja

Tiedustelut (sisältö ja toteutus):
Koulutusohjelman vastuuhenkilö Peter Sundman (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Tiedustelut (hakukelpoisuus ja käytännön järjestelyt):
Koulutussuunnittelija Kristiina Simojoki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

DIALOGIC KOULUTTAA

VOIMAVARAKESKEINEN TYÖNOHJAAJAKOULUTUS 2018-2020: Imatra, Kotka ja Tampere
Koulutuksen järjestäjät: Dialogic yhteistyössä kesäyliopistojen kanssa. Alkavat syksyllä 2018.
Lisätietoja: www.dialogic.fi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5467741
Haku kaikkiin kolmeen koulutukseen on nyt keväällä.

PERHE- JA PARITERAPIAN PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUS PPT6, 2018 – 2021, ESPOO - Voimavarakeskeinen suuntaus
Koulutuksen järjestäjät: Jyväskylän yliopiston psykologian laitos yhteistyössä Dialogicin kanssa.
Lisätietoja: www.dialogic.fi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-3568777
Hakuaika koulutukseen on 5.3.-16.4.2018

KANSAINVÄLINEN PERHE- JA PARITERAPIAN KOULUTTAJAKOULUTUS 2, 2018-2020, ESPOO
Organizers:
Dialogic in co-operation with the Department of Psychology in the Univercity of Jyväskylä.
More information: www.dialogic.fi or Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. or +358 50 443261 or Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
The deadline for application is 30.3.2018

Katso esite tästä.

 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image