Ajankohtaista

Uusimaa

Ratkes ry:n Uudenmaan maaliskuun alueilta:

Tilallinen ja kehollinen tietäminen ratkaisukeskeisessä työskentelyssä

Maaliskuun alueillan aiheena ovat ratkaisukeskeiset mikrokonstellaatiot. Neovat oiva tapa tuoda kielellisen ja kognitiivisen työskentelyn rinnalle myös kehollisen tietämisen maailma. Kehommehan havainnoi maailmaa ympärillämme jatkuvasti, ja monet ”tietämämme” asiat ovat vahvasti olemassa jo kauan ennen kuin ne saavat sanallisen muodon. 

Illan alustajana toimii kouluttaja ja valmentaja Marika Tammeaid, joka on pitkään ollut kiinnostunut menetelmästä ja opiskellut sitä mikrokonstellaatiota ratkaisukeskeiseen suuntaan kehittäneiden Petra Müller-Demaryn ja Rita Klemmayerin johdolla. 

Alustuksen lisäksi illan aikana kokeillaan paria harjoitusta käytännössä. Konstellaatiot madaltavat kynnystä näkökulman vaihtoon, sillä niiden avulla on helpompi hypätä toisen henkilön perspektiiviin ja omien voimavarojen parempaan käyttöönottamiseen.

Tule mukaan kuuntelemaan ja kokeilemaan!

Aika:7.3.2018 klo 17.30 – 19.30.

Paikka:TaitoBa House, Annankatu 29 (4. krs.) Helsinki . Esteetön pääsy (hissin leveys 80 cm).

Tilaisuus on maksuton; kahvi/teetarjoilusta keräämme 2 euroa.

Tervetulleita ovat sekä Ratkes ry:n jäsenet että muut asiasta ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet.

Lisätietoja ja imoittautuminen viimeistään 1.3.2019 nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai Uudenmaan alueyhdyshenkilölle, Bodil Mickels, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040-7326547.

 

 

 

 

Pohjois-Karjala

Syksyn ensimmäisessä ratkes-alueillassa käymme tutustumassa Osuuskunta Hurman tiloihin ja toimintaan.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image